Дома / Вицови / Животни / Бесна глиста

Бесна глиста

Наидува глиста на тањир полн со шпагети.
– Лелее, каква журка!

Обиди се со

Јајце

Лета врапче, се мачи, потејќи се, носи антилопа. Две други врапчиња седат на гранка и …