Совет

– Што да направиш ако плавуша фрли бомба кон тебе?
– Извади го осигурачот и фрли и ја назад.

Обиди се со

Осамена

Плавуша се жали на другар: – Многy сум депресивна. – Од што? – Дебела сум …