Течност

Плавуша оди на гинеколог:
– Докторе, на сите реклами за влошки, течноста е плава, а кај мене е црвена.

Виц на годината (2005)

Обиди се со

Тоалет

Отишол Македонец на работа во Јапонија и само што излегол од авионот, го стегнал стомак. …