Дома / Вицови / Плавуши / Како да удавиш плавуша

Како да удавиш плавуша

– Како најлесно да удавиш плавуша?
– Стави и огледало во полна када.

Обиди се со

Осамена

Плавуша се жали на другар: – Многy сум депресивна. – Од што? – Дебела сум …