Дома / Вицови / Плавуши / Џоинт меѓу гради

Џоинт меѓу гради

– Зошто плавуша става џоинт меѓу гради?
– За да ги надува.

Обиди се со

Осамена

Плавуша се жали на другар: – Многy сум депресивна. – Од што? – Дебела сум …