Дома / Вицови / Осамена

Осамена

Плавуша се жали на другар:
– Многy сум депресивна.
– Од што?
– Дебела сум и осамена.
– Ај покажи ми каде си дебела? Јас ништо не приметувам.
– Е да бе! Па да ти покажам после и каде сум осамена нели…

Обиди се со

Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го …