Дома / Вицови / Притисок

Притисок

Плавуша оди на систематски преглед. Сестрата ја дочекува и прашува:
– Колку сте тешки ?
– 45 кг.
Сестрата ја качува на вагата мери 58кг и сестрата го запишува тоа.
– А колку сте високи?
– 165см.
Сестрата ја мери и висината е 155см, пак запишува и почнува да ји го мери крвниот притисок.
– Притисокот Ви се покачил доста.
– Е како нема да ми се качи, влегов тука висока и витка, а сега сум ниска и дебела!

Обиди се со

Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го …