Дома / Вицови / Плавуши (страна 2)

Плавуши

Возачка

Трпе вози кола, одеднаш некој го удира одзади. Искача од кола нервозен, гледа кој го удрил. Во колата позади плавуша. Трпе почнува да вика нервозен: – Ти ма гледаш ли што направи? Си полагала ли возачки?! а плавушата му враќа: – Ехе, сто пати поише од тебе!

Повеќе...

Шкаф

Плавуша во продавница за мебел гледа еден шкаф. Му се обраќа на продавачот: – Се извинувам, овој шкаф многу ми се допаѓа, ама не знам дали ќе го собере во мојата кола. – А каква кола имате? – Зелена. – А, да може и нема да го собере…

Повеќе...

Автобус

Се качуваат две плавуши во автобус. Првата го прашува возачот: – Добар ден, дали може со овој автобус да стигнам до железничка станица? – Не. – одговара шоферот – А јас? – прашува другата.

Повеќе...

Природа

Две плавуши шетаат на Водно и едната и кажува на другата: – Колку убава природа. А другата и одговара: – Не гледам ништо од дрвата!

Повеќе...

Силикони

Некој човек и се обратил на продавачката во продавница за риболовна опрема: – Се извинувам дали силиконските мамки се добри? – Молам! На мене сè е природно!

Повеќе...

Кученце

Три млади и плави пациентки кај гинекологот … – Значи сакате да дознаете каков пол ќе бидат вашите бебиња? – Даааа! Докторот сакал да ги заебава малку па им рекол: – А знаете ли дека има начин како тоа да го дознаете и без ехо. Според народната медицина тоа зависи …

Повеќе...

Противење

Млад дечко прашува надарена плавуша: – Ќе се противите ли ако сакам да имам секс со вас? – Но јас никогаш не сум го правела тоа! – Што?! Никогаш не сте имале секс? – Не, никогаш не сум противела…

Повеќе...