Дома / Вицови / Плавуши / Силикони

Силикони

Некој човек и се обратил на продавачката во продавница за риболовна опрема:
– Се извинувам дали силиконските мамки се добри?
– Молам! На мене сè е природно!

Обиди се со

Бојлер

Разговараат две плавуши: – Колкав ти е бојлерот дома? – Не знам, околу пет-шест песни.