Избор

Две плавуши зборуваат:
– Леле не знам како да си најдам маж…
– Како не знаш. Ќе застанеш на улица и ќе викнеш сите паметни на лево сите убави на десно!
– И?
– Епа тој што ќе се збуни, тој е за тебе!

Обиди се со

Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го …