Муабет

Две плавуши прават муабет:
– Знаеш, тој знае дека сум во брак и пак спие со мене веќе цела година!
– Па, овие мажите се такви ѓубриња значи!

Обиди се со

Пијанство

Трпе се враќа камен пијан дома и одеднаш губи свест. Се буди сабајлето, на ништо …