Дома / Вицови / Плавуши / Природа

Природа

Две плавуши шетаат на Водно и едната и кажува на другата:
– Колку убава природа.
А другата и одговара:
– Не гледам ништо од дрвата!

Обиди се со

Крајници

После оперативниот зафат на една згодна русокоса, докторот и врши контрола. – Докторе што мислите, …