Дома / Вицови / Возачка

Возачка

Трпе вози кола, одеднаш некој го удира одзади.
Искача од кола нервозен, гледа кој го удрил. Во колата позади плавуша.
Трпе почнува да вика нервозен:
– Ти ма гледаш ли што направи? Си полагала ли возачки?!
а плавушата му враќа:
– Ехе, сто пати поише од тебе!

Обиди се со

Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го …