Дома / Видео / Како во 1989та се очекувало да биде 2020

Како во 1989та се очекувало да биде 2020

Видео во кое се презентираат ‘паметни’ домови и разни други иновации кои треба да станат секојдневие во 2020, што мислите дали го издржавме тестот на времето?

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …