Дома / Видео / Именувај жена

Именувај жена

пршаање за 1 долар, именувај жена… рекацијата беспрекорна.

Обиди се со

Немој ти на мене да не ја правиме Балканска/Италјанска

Изгледа сите Јужњаци имаме исти примедби и поговорки, како и баба ми да имаше тркала …