Дома / Vicoteka.mk (страна 3)

Варт

Состанок

На крајот од состанокот, директорот прашува: – Има ли некој некое прашање? Цветко станува и вика: – Јас имам директоре, ебете ли вие нешто друго освен нас?

Повеќе...

Алкохол

Трпе оди на пазар, застанува пред тезга и го прашува продавачот: – Извинете, зошто краставициве мирисаат на алкохол? Продавачот се поместува 2 чекори назад и му вика: – А сега?

Повеќе...