Дома / Факти / Факт #185

Факт #185

Редовното јадење чоколадо може да го подобри сексуалниот живот на жената.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …