Дома / Факти / Факт #182

Факт #182

За време на градењето на Ајфеловата кула, загинал само еден човек и тоа при поставувањето лифтови.

Обиди се со

Факт #178

Во 1866, Лихтенштајн ја окупирала Италија со војска од 80 војници и се вратила назад …