Дома / Вицови / Личности / Брачна ноќ

Брачна ноќ

Прва брачна ноќ. Трпе ја вика мајка си во 3 на полноќ:
– Што е проблемот синко?
– Мамо оваа Трпана цел ноќ лежи со раширени нозе, кај да легнам ја?

Обиди се со

Дупло

Трпе се враќа мртов пијан. Трпана со висок тон: – Пак се врати мртов пијан, …