Дома / Vicoteka.mk (страна 10)

Бадумтсс

Трговец

Трпе и Цветко се сретнуваат после подолго време и Трпе го прашува Цветко: – Цветко, како оди работа, со што се занимаваш сега? – Фала богу добро оди, се занимавам со трговија со човечки органи! – Па дали си ти луд, имаш ли срце? – Уф, се потроши, ама да …

Повеќе...

Перење гаќи

Трпе ја прашува Трпана: – Трпано, како ми ги переш гаќите? – Па, така, ги ставам во машина за перење. – А ставаш ли уште нешто? – Прашок нормално. – А уште нешто да не ставаш? – Да, ставам и омекнувач. – Епа тоа е!

Повеќе...