Дома / Vicoteka.mk (страна 20)

Vicoteka.mk

Факт #161

“Слатка смрт” е термин кој се употребува за смрт од хипотермија, затоа што се чувствува желба за сон и благосостојба. Жртвите најчесто умираат со насмевка на лицето.

Повеќе...

Факт #160

Гласната музика му пречи на вашиот вид, затоа најчесто намалуваме музика пред да погледнеме подалеку.

Повеќе...