Дома / Vicoteka.mk (страна 4)

Vicoteka.mk

Препишување

Малиот Трпе прави писмена и пробува да препише од другар му. Го гледа учителката: – Те гледам Трпе, сакаш да препишеш? – Вие можеби го викате препишување, ама за мене тоа е тимска работа!

Повеќе...

Балет

Трпе раскажува на колегите: – Прво улетува некоја хистерична жена па се фрла лево, десно, па по нејзе доаѓа еден куроња, па ја фаќа, па ја помирисува, па ја фрла, па те ќе ја секса, те нема. И тоа ти било балет!

Повеќе...

Мотор

Разговараат две плавуши: – Викаш дечко ти отишол во Англија? – Да. – И, што вика, како е, се фали ли? – Супер му е, пред некој ден си купил нов мотор. – Со лев или со десен волан?

Повеќе...