Швалер

Цветко го прашува Трпе:
– Како дозна дека жена ти има швалер?
– И кажав виц и копукот во плакарот почна да се смее.

Обиди се со

Сообраќајка

– Ало братучед, разбрав жена ти ја слупала колата. Да не е повредена? – Уште …