Дома / Вицови / Разно / Обетки

Обетки

Влав купува обетки од “Се до 99 денари”.
Продавачката:
– За Св. Валентин?
– Едната да, другата за 8-ми март.

Обиди се со

Поука

Две жени отишле на хиподром. Размислувале на кој коњ да се обложат и едната ја …