Дома / Видео / Трикови на велосипед

Трикови на велосипед

Скоро невозможни трикови изведени од една девојка на велосипед.
ПС.
женските фанови на вицотека.мк: Леле ама јаки финти на точак
машките фанови на вицотека.мк: Кој точак?

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …