Дома / Vicoteka.mk (страна 5)

Столе

Подароци

Трпе, абе порано за секој празник ми носеше подароци, откако се зедовме, ништо! – Трпано, а си слушнала ли ти некој рибар да продолжи да и дава на рибата црви откако ќе ја фати?

Повеќе...