Смрт

Трпана му вика на Трпе:
– Срце, ти личам ли дека малку сум се здебелила?
– Љубов моја, па ти никогаш не си била слаба.
Време на смрт: 13:50, причина: Корона вирус.

Обиди се со

Понуда

Трпана кон Трпе: – Трпе, каква ти е оваа порака во телефонот? – Каква порака? …