Спорт

– Дали се занимавате со спорт?
– Сексот се рачуна?
– Да.
– Епа, не!

Обиди се со

Дожд

Стандардна ситуација: -Сопругот се прибира изненадно од службено патување, љубовникот скока гол од прозорецот на …