Дома / Вицови / Разно / Ракија

Ракија

Во Кавадарци…
– Извинете каде се продава ракија ?
– Црквата ја гледаш ли ?
– Да
– Епа сегде освен во неа!

Обиди се со

Маркетинг

На една забава гледаш прекрасна девојка, одиш на кај неа и и’ викаш: “Многу сум …