Дома / Вицови / Чак Норис (страна 2)

Чак Норис

Запек

Зошто Чак Норис има запек?
– Страв му е на гомното да излезе.

Столица

Чак Норис може да ја дигне столицата на која што седи.

Репка

Чак Норис може од шеќерна репка може да направи сол.

Сонце

Зошто Чак Норис никогаш не гори од сонце?
– Па кај си видел челик да гори?