Дома / Вицови / Чак Норис (страна 20)

Чак Норис

Мечка

Чак Норис налетал на мечка. Оваа преплашена избегала на Арктикот. Толку многу се исплашила, што сите нејзини наследници имаат бело крзно…

Повеќе...