Дома / Вицови / Чак Норис (страна 21)

Чак Норис

Супермен

Еднаш едно дете си седело на улица и плачело. Дошол Супермен и го прашал зошто плаче и детето му одговорил дека го удрил некој човек. Супермен почнал да ги засукува ракавите за да го претепа тој човек, но предходно го прашал кој  е тој човек. Детето одговорило : – Тоа …

Повеќе...

Кањон

Еднаш Чак Норис скокнал со падобран, но ветил дека никогаш повеќе нема да го направи тоа! Еден “Голем Кањон” е доволен!

Повеќе...