Дома / Вицови / Чак Норис / Агрегатна состојба

Агрегатна состојба

Само Чак Норис може да ја намали температурата на водата под нулата и водата да не замрзне.

Обиди се со

Санитарен чвор

Чак Норис го отплеткал санитарниот чвор.