Дома / Вицови / Чак Норис / Предизвик

Предизвик

Чак Норис прв пат во својот живот одбил предизвик поради страв од пораз, а тоа е да игра фудбал за македонската репрезантација!

Обиди се со

Лабараторија

Што прави Чак Норис во лабораторија? – Тепа Вируси.