Дома / Вицови / Виц на денот / Лабараторија

Лабараторија

Што прави Чак Норис во лабораторија?
– Тепа Вируси.

Обиди се со

Адреналин

Оди Цветко кај психолог и вели: – Сè во мојот живот е прекрасно, но ми …