Дома / Вицови / Чак Норис (страна 5)

Чак Норис

Покер

Играле покер Чак Норис и Господ и Господ рекол: – ALL IN! – и со тоа го оставил Светот. Чак Норис возвратил: – RAISE!

Повеќе...