Дома / Вицови / Чак Норис / Почетокот

Почетокот

Чак Норис рече: Нека биде Бог! И потоа Бог го создаде светот, светлината и земјата.

Обиди се со

Санитарен чвор

Чак Норис го отплеткал санитарниот чвор.