Дома / vicotekamk (страна 5)

Енена

Распоред

Трпе имал проблеми со ерекцијата и отишол на доктор. Докторот му вели дека претерал со сексот во последните 20 години и сега му остануваат само 30 ерекции. Се враќа дома скршен и ја споделува веста со Трпана: – Ми преостануваат само 30 пати секс во животот! – Тоа е страшно! …

Повеќе...

Манастир

Оди човек во манастир. Игуменот го прашува: – Знаеш дека во нашиот манастир држиме завет на тишина? Човекот тивко кимнал со главата. – Тогаш, добредојде. Поминуваат пет години и игуменот го повикал: – Сине, поминаа 5 години откако дојде во нашиот манастир. Имаш право на 2 збора. Дали сакаш да …

Повеќе...

Анкета

Анкетар го прашува Цветко: – Какво е вашето мислење за секс на работно место? – Никакво. Прво јас сум оженет човек, а како второ изборот е никаков… – Извини, а каде работиш? – Работам од дома…

Повеќе...

Мост

Летна ноќ во Наполи. Сите излегле пред куќи, муабетат и чекаат време за вечера. На третиот кат на една куќа во тесно уличе, млада убавица штотуку се соблекла покрај отворениот прозорец. Точно наспроти, на истата висина, некој младич исто така сосема се соблекол, за полесно да ја поднесе жештината. Забележувајќи …

Повеќе...

Јајца

Влегува Трпе едно сабајле во кујна, а таму Трпана му се фрла и го соблекува набрзина, го легнува на маса и почнуваат да водат љубов. Кога завршиле, Трпе изненаден прашува: – Трпано што ти стана наеднаш? – Абе Трпе… ставив јајца да се варат и ми требат меко варени не …

Повеќе...

Војник

Малиот Трпе решен му соопштува на татко си: – Тато, решив! Ќе станам војник како тебе. – Зошто така сине? – Изгледа жените сакаат мажи во униформа. – Синко слушај сега да ти објасни човек кој цел живот носи униформа: Тоа што носиме униформи за жените значи само дека сме …

Повеќе...

Шифоњер

Влева Блажо у спалната наапан, отвара го шифоњеро, унатре гол маж, по мал од него….. Врте се накај Мара, и ја пита; – Маро, кој е вај мори.. Мара, ја спушта главата, и вика; – Блаже, тава е Ристето…. Блажо го ваде Ристето од шифуњеро, опнува му еден здрав ќотек, …

Повеќе...

Запрежна кола

Трпе возел запрежна кола кога наеднаш коњот му вели со човечки глас: – Те молам, да одморам малку. Трпе уплашен рипнал да бега. Трчал пола саат, се изморил и седнал да се одмори под едно дрво. По кратко време до него дотрчува и неговото куче и му вели: – Ебати …

Повеќе...

Коледе

– Бабино, ај малце запеј „Коледе леде“? – Бабо ма, дваесет и кусур имам – жити се… (вади новчаникот) – КООООЛЕДЕ ЛЕДЕЕЕЕ!!!

Повеќе...