Дома / vicotekamk (страна 20)

Енена

Брод

Жена го изневерува мажот и потоа се моли: – Господи направи така, маж ми ништо да не разбере. Во тишината слушнала глас: – Добро, но по некое време ќе се удавиш! По некое време, жената добила бесплатно прекуокеанско крстарење на наградна игра. Бродот почнал да тоне, а таа да моли: …

Повеќе...

Глад

Синот го прашува Трпе: – Тате, може ли да ги вратам шишињата од синоќа и со кауцијата да купам леб? – Може бе сине, а бе ако не сум јас во оваа куќа, ќе умрете од глад!

Повеќе...

Оргазам

Оди Трпе на доктор: – Докторе, жена ми не може да постигне оргазам! – А како го правите сексот? – Епа легнуваме на левата страна, и така секој пат. – Зошто не пробате на десно? – Како така бе докторе на десно, зарем со лицето кон мама?

Повеќе...

Череп

Професор им покажува черепи на своите студенти: – Овде има два черепи. Дали знаете кој од нив е машки а кој женски? – Нормално еве овој е женски. – покажува еден студент. – Како познавте? – Па вилицата е повеќе излижана на женскиот!

Повеќе...

Поддршка

– Ало, техничка поддршка? – Да. – Кажете ми како да си го поврзам таблетoт со телевизорoт, за да гледам фудбал? – Телевизорoт каква марка е? – “ИСКРА” – Залепете го со Селотејп на центар на екранот.

Повеќе...

Марии

– На работа имаме три колешки со име – Марија. И кога ќе викнеш „Марија“, се вртат сите три, ама јас најдов решение, им додадов по една буква на името: Марија-А, Марија-В и Марија-С. – Хм… по големината на градите ли? – Да, ама тие се сетија… Сега јас сум …

Повеќе...

Рогови

Се враќа мажот од службен пат и носи голем поклон за сопругата. Во рацете го држи поклонот и не може да притисне на ѕвончето на влезната врата. Се мачи да го докачи, се мачи… Поминува комшијата крај него и му вели: – Со роговите комшија. Со роговите!

Повеќе...

Возач

Се шетаат дечко и девојка. До нив запира BMW X6, девојката ја повлекува раката и тргнува кон колата. – Мила, каде тргна? – Кај него, тој е богат! Човекот од колата се јавил: – Не доаѓам за Вас, девојко, туку за него. Јас сум неговиот возач!

Повеќе...

Часовник

Му подариле на еден македонски мафијаш златен Ролекс. Кога му го врачиле подарокот, тој го бендисал, но рекол дека не го разбира. Му објасниле дека всушност многу лесно се познава колку е часот – кога двете стрелки се горе е дванаесет, а кога се долу е шест и пол. Следниот …

Повеќе...