Возач

Се шетаат дечко и девојка.
До нив запира BMW X6, девојката ја повлекува раката и тргнува кон колата.
– Мила, каде тргна?
– Кај него, тој е богат!
Човекот од колата се јавил:
– Не доаѓам за Вас, девојко, туку за него. Јас сум неговиот возач!

Обиди се со

Потомство

Четири католички свештеници и една калуѓерка пијат кафе во кафуле на плоштадот „Св. Петар“ во …