Филм

Трпе си пушта порно и што да види, жена му главна улога.
Гледал, гледал, љут и на крај си вика:
– Добро е што е само на филм…

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …