Дома / Вицови / Поддршка

Поддршка

– Ало, техничка поддршка?
– Да.
– Кажете ми како да си го поврзам таблетoт со телевизорoт, за да гледам фудбал?
– Телевизорoт каква марка е?
– “ИСКРА”
– Залепете го со Селотејп на центар на екранот.

Обиди се со

Ракија

Oтвара га муж фрижидер, фаќа се за ладну ракију, a жена га гледа и му …