Дома / Холовиц (страна 9)

Холовиц

Последна Желба

Двајца осудени на смрт, пред да бидат погубени ги прашале дали имаат последна желба. Првиот од нив рекол: – Јас сакам уште еднаш да го слушнам последниот хит на Јелена Карлеуша. Вториот: – Мене ако може да ме стрелате прв!

Повеќе...

50 луѓе

Во една просторија има 50 луѓе. Двајца мислат само на секс, а останатите на храна. – Што е тоа? Свадба! Во една просторија има 50 луѓе. Двајца мислат само на јадење, а 48 на секс. – Што е тоа? Прослава од фирма! Во една просторија има 50 луѓе. Сите 50 …

Повеќе...