Дома / Холовиц (страна 8)

Холовиц

Трикови на велосипед

Скоро невозможни трикови изведени од една девојка на велосипед. ПС. женските фанови на вицотека.мк: Леле ама јаки финти на точак машките фанови на вицотека.мк: Кој точак?

Повеќе...

Автомобил

Некој бизнисмен сакал да му подари автомобил на еден пратеник. – Знаете, јас не можам да прифатам толку вреден поклон… – Добро тогаш да речеме дека сум ви го продал, за 20 евра. Може? – Па ако е така, тогаш ќе земам 2.

Повеќе...

Спор

Разговараат мајка и ќерка. – Ќерко, овој твојов маж, ми се чини ко ич да не се радува кога ќе дојдам на гости? – Ма не мајко, он е малку спор и така поспоро му доаѓа мислата. Знаеш колку се радува кога ќе си отидеш?!

Повеќе...

Поклон

Му се јавува чичкото на Трпе од Германија: – Кажи Трпе што сакаш чичо да ти купи од Германија?! – Може две јајца? – Што ќе ти се две јајца? – Да го комплетирам курот што ми го донесе минатиот пат!

Повеќе...