Дома / Видео / Шлемот е секогаш добра идеја

Шлемот е секогаш добра идеја

Можеби најдобрата реклама за носење на шлем (ако живееш некаде после 20тиот век читај кацига) некогаш.

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Нова игра за пиење

Ако сте дошле до степен кога ви е здодевно само да пиете, можете да ја …