Дома / Видео / Кога ќе те фатат на камера за бакнување

Кога ќе те фатат на камера за бакнување

Што се случува кога ќе отидеш на спортски натпревар и само сакаш да го гледаш натпреварот, ама некој маркетинг гуру му текнало дека треба да се ловат млади парови и да се бацуваат на камера пред сите гледачи… одговорот е еден лист хартија.

Обиди се со

orona-svirka

Корона свирка

Кога ситуацијата ќе те принуди, мора да наоѓаш дупки во законот за да се спасиш…