Дома / Видео / Нова игра за пиење

Нова игра за пиење

Ако сте дошле до степен кога ви е здодевно само да пиете, можете да ја пробате оваа игра како дополнување.

Обиди се со

orona-svirka

Корона свирка

Кога ситуацијата ќе те принуди, мора да наоѓаш дупки во законот за да се спасиш…