Пензија

Женската го носи својот дечко дома на ручек за прв пат.
И дечкото му се обраќа на таткото на девојката:
– Јас сум во врска со вашата ќерка веќе 5 години.
– Е добро, и што сега, да не сакаш да ти дадам пензија?!

Обиди се со

Амстердам

Кинески турист оди во една од црвените соби во Амстердам и ѝ вели на госпоѓата: …