Дома / Вицови / Патики

Патики

Малиот Трпе му се фали на малиот Цветко:
– Види, си купив нови патики!
– Да? Колку ги зема?
– 100 евра, оргинал.
– А зошто пишува like наместо nike?
– Па од facebook ги купив.

Обиди се со

Чизми

Се враќа Трпана од работа видно растревожена и му се жали на Трпе: – Директорот …