Дома / Холовиц (страна 2)

Холовиц

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од Македонија да тргнат сигурно ќе им треба повеќе од четири часа. П.С. Крајот го краси делото

Повеќе...

Пушење

Трпе и вика на Трпана: – Треба да ги баталиш цигариве веќе! Пушиш по две кутии дневно! – Па што?! – Не е добро за твоето здравје и плус трошиш пари да се труеш. – Јас не можам без пушење. – Па добро, можеш да пушиш нешто друго, сигурно е …

Повеќе...

Исповед

Трпана го прашува Трпе: – Беше денес да се исповедаш? – Бев. – И што ти кажа свештеникот? – Кој свештеник? – Па, на кого се исповеда?! – На шанкерот.

Повеќе...